Apple Toetsenbord

Het Apple toetsenbord wordt door Apple zelf eigenlijk in 2 soorten aangeboden. Zo is er een draadloos Apple toetsenbord, officieel genaamd het Apple Magic Keyboard en de bedrade variant, die simpelweg Apple keyboard genoemd word. Een Apple toetsenbord wordt normaliter alleen geleverd in combinatie met een iMac, Mac Pro of Mac Mini. 

Het draadloze Apple toetsenbord, het Apple Magic Keyboard maakt gebruik van een Bluetooth verbinding. Hierdoor is het toetsenbord ook te gebruiken in combinatie met een iPhone of iPad. Dit kan erg handig zijn wanneer u veel typt.

Bent u op zoek naar een iPad Toetsenbord? Kijk dan op onze iPad Toetsenbord pagina.

Apple Numeriek gedeelte (Numeriek keypad)

apple toetsenbordEnkel het bedrade toetsenbord van Apple is voorzien van een numeriek gedeelte, ook wel numeriek keypad genoemd. Mocht u per se het Apple Magic Keyboard willen gebruiken, dan is er een handige oplossing beschikbaar. Fabrikant Belkin verkoopt namelijk (in samenwerking met Apple) een uitbreiding voor uw draadloze Apple toetsenbord, een numeriek gedeelte in Apple stijl. Deze is net als het Apple Magic Keyboard met uw iMac, Mac Pro of Mac Mini te verbinden via Bluetooth. Deze uitbreiding vormt samen met het draadloze toetsenbord een mooi geheel. Echter is deze uitbreiding duurder dan een compleet nieuw bedraad Apple toetsenbord met numeriek gedeelte.

De toetsenborden van Apple zijn ook prima te gebruiken in combinatie met de nieuwste Macbook Pro 2018.