Enkele interessante ideeën voor muziek- en video liefhebbers

Voor echte muziekliefhebbers is het geluid iets wat gewoon goed moet zijn. Aan goed geluid zitten natuurlijk bepaalde waarden vast. Om deze waarden goed verdeeld in de ruimte te krijgen kan je gebruik maken van een subwoofer. Om het geluid nog verder te optimaliseren wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een streamer. Wat is… Read More »

Internetten op de iPad met toetsenbord

Bent u op zoek naar een iPad toetsenbord? Op deze website hebben wij speciaal voor u verschillende toetsenborden vergeleken. Steeds vaker wordt de iPad gebruikt als vervanger voor de laptop. Vooral wanneer u wat grotere mails of documenten wilt typen voldoet het standaard on-screen toetsenbord van Apple niet. Er zijn wel verschillende technieken ontwikkeld om… Read More »

5 tips voor het beschermen van je telefoon

Je telefoon wil je koste wat het kost beschermen, omdat het vaak een hele investering is. En een barst in het scherm is helaas zo gebeurd, en dan kunnen de kosten hoog oplopen. Het vervangen van een scherm kan heel prijzig zijn, maar ook andere butsen en barsten in je telefoon zien er niet mooi… Read More »

Tablet verkopen?

Recent kregen wij een mail van een bezoeker die maar niet kon wennen aan het toetsenbord van zijn tablet. De klant gebruikte in het verleden zijn pc voor het uitwerken van verslagen maar was overgestapt naar een tablet. Echter kon deze man niet wennen aan het toetsenbord op het display van de betreffende tablet. Deze… Read More »

Toetsenbord.net: de puntjes op de “i”!

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig om de figuurlijke puntjes op de “i” te zetten. Binnenkort is Toetsenbord.net dé website waar u moet zijn wanneer u een nieuw toetsenbord zoekt. Verder lanceren we de unieke dienst: “Gratis aankoopadvies”, binnenkort lees u hier meer over.