Internetten op de iPad met toetsenbord

By | 27 maart 2019

Bent u op zoek naar een iPad toetsenbord? Op deze website hebben wij speciaal voor u verschillende toetsenborden vergeleken. Steeds vaker wordt de iPad gebruikt als vervanger voor de laptop. Vooral wanneer u wat grotere mails of documenten wilt typen voldoet het standaard on-screen toetsenbord van Apple niet. Er zijn wel verschillende technieken ontwikkeld om het snel schrijven op een touchscreen mogelijk te maken, maar vooralsnog werkt dat ook niet optimaal. Het is dan handig om een apart toetsenbord te hebben. Ook is het handig om snel notities te maken tijdens een vergadering of presentatie. Al met al maakt een iPad toetsenbord het veel gemakkelijker om te typen op de iPad.

Toetsenbord iPad

U hebt keuze uit meerdere soorten. Zo zijn er losse toetsenborden, maar ook toetsenborden in combinatie met een case. Het voordeel daarvan is dat zowel het toetsenbord als de iPad beschermt zijn en eenvoudig mee te nemen zijn. Daarnaast zijn er varianten met of zonder accu. Degene zonder accu zijn voorzien van een batterij die vervangen moet worden wanneer deze op zijn. Daarnaast zijn de keyboards vaak ook nog voorzien van handige sneltoetsen die het nog eenvoudiger maken om snel te werken. Sommige van de toetsenborden voor de iPad zijn voorzien van speakers.

Internetten op de iPad

De iPad is een ideale tablet om mee te internetten. Je kunt hierbij kiezen tussen een 4G verbinding of een WiFi internetverbinding. De eerste type verbinding is een netwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van een simkaart in de iPad. De tweede internetverbinding is die van een draadloos netwerk (tegenwoordig overal beschikbaar). Hiervoor heb je thuis een actief abonnement nodig (ADSL, kabel of glasvezel) en een modem/router waarmee een draadloos netwerk wordt aangemaakt.

iPad keyboards

Er zijn veel verschillende webwinkels die iPad toetsenborden verkopen. Er is zo een groot assortiment, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben een aantal betrouwbare webshops geselecteerd en van de beste toetsenborden voor de iPad een overzicht gemaakt. Bij de meeste van deze webwinkels worden de producten binnen 24 uur bezorgd.

Hoe werkt zo’n iPad toetsenbord?

Wanneer u een iPad keyboard aanschaft kunt u deze eenvoudig via bluetooth koppelen met de iPad. Het configureren is binnen twee minuten te doen. De meeste toetsenborden werken via Bluetooth waardoor het draadloos te gebruiken is. U heeft dan afhankelijk van welke type u kiest rond de tien meter bereik. Meestal zit u toch nog geen meter van uw iPad af, dus het bereik is dan ver genoeg.

Waarom een iPad toetsenbord?

  1. Benut uw iPad optimaal
  2. Eenvoudig typen van documenten, grote e-mails en notities
  3. Gemakkelijk te installeren
  4. Eenvoudig mee te nemen in combinatie met een hoes
  5. Virtueel toetsenbord wordt niet meer gebruikt waardoor u het hele scherm kunt benutten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *