Tablet verkopen?

By | 4 januari 2017

Recent kregen wij een mail van een bezoeker die maar niet kon wennen aan het toetsenbord van zijn tablet. De klant gebruikte in het verleden zijn pc voor het uitwerken van verslagen maar was overgestapt naar een tablet. Echter kon deze man niet wennen aan het toetsenbord op het display van de betreffende tablet.

Deze man zag maar een oplossing: tablet verkopen! Vervolgens heeft hij een nieuwe tablet gekocht van een ander merk. Echter kwam hij er snel achter dat ook geen oplossing was omdat hij simpelweg niet kon wennen aan een toetsenbord op een touchscreen. In de ontvangen mail vroeg de klant om advies voor bovenstaand probleem. Onze oplossing: een Bluetooth toetsenbord voor de tablet!

Wij hebben voor deze bezoeker een aantal toetsenborden gezocht die aan de eisen voldeden. Na enkele mails heen en weer te hebben gestuurd is deze man overgegaan tot de aankoop van een Bluetooth toetsenbord via Cooblue. Na de snelle levering door Coolblue kon het toetsenbord simpel worden verbonden met het huidige toetsenbord, dus dit keer geen tablet verkopen, maar een simpel te verbinden Bluetooth toetsenbord kopen.

Een Bluetooth toetsenbord is een goede keuze wanneer u veel typt met uw tablet. Zo heeft u de eenvoud van een tablet en het gemak van een conventioneel toetsenbord. Zoals de naam al doet vermoeden dient uw tablet wel uitgerust te zijn met Bluetooth.

Mocht u toch niet kunnen wennen aan uw tablet. Dan kan het verkopen van uw tablet alsnog een verstandige keuze zijn. Op moment van schrijven, anno 2017, zijn er veel partijen die telefoons en tablets van zowel particulieren als van bedrijven inkopen. Om een juiste keuze te maken is het  aan te raden om deze opkopers met elkaar te vergelijken. Een voorbeeld van een goede vergelijkingssite is Telefoonverkopen.com. Op deze website vindt u handige met betrekking tot de verkoop van uw tablet of telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *